Heel mooi wonen in Heel

Heel divers wonen

Heel divers wonen

Op deze bijzondere plek wordt er gebouwd voor jong en oud, van starter tot senior, voor gezinnen, stellen en singles. Een wijk waar iedereen zich thuis voelt en groen en water de hoofdrol spelen. In totaal komen er zo’n 36 nieuwe woningen, allen met een moderne, landelijke uitstraling. De wijk kent levensloopbestendige woningen, hoek- en tussenwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Daarnaast bieden de bouwkavels de ruimte om je eigen droomwoning te realiseren.

 

Heel ruim wonen

Heel ruim wonen

In Heel mooi wonen voel je de ruimte. Binnen in je huis, dankzij de uitgekiende plattegronden. Maar ook zeker buiten, op de grote percelen met veelal parkeergelegenheid op eigen terrein. De schitterende raampartijen in de gevels verbinden binnen en buiten daarbij optimaal. Sla op een zomerse dag de tuindeuren open en geniet van Heel mooi wonen!

 

Heel stijlvol wonen

Heel stijlvol wonen

De woningen in Heel mooi wonen zijn vormgegeven in een dorpse architectuur. Ze worden opgezet in robuust metselwerk, waarbij mooie details worden aangebracht, zoals de bijzondere topgevels, opvallende kaders rondom de voordeuren, stevige rollagen en een plint in een afwijkende kleur. Het kleurenpalet is stijlvol, met verschillende bruintinten en accenten in wit en grijs. Een antracietkleurig pannendak completeert de woningen. De raampartijen, met afwisselend een Frans balkon, en de dakkapellen dragen bij aan gevarieerd straatbeeld.