Voorbereidingen voor start verkoop van Heel Mooi Wonen

Voorbereidingen voor start verkoop van Heel Mooi Wonen

Het wordt Heel Mooi Wonen in Heel
In het pittoreske Limburgse dorp Heel groeit een nieuwe woonwijk genaamd ‘Heel mooi wonen’. Hier woon je ook letterlijk héél mooi, met de Maasplassen in je achtertuin. In een prachtige groene omgeving aan de Schoolstraat met uitzicht op het witte Chateau van Heel én op steenworp afstand van het dorpshart. Je kunt hier genieten van de rust en ruimte om je heen en je hebt je familie, vrienden en de dorpse voorzieningen lekker dichtbij.

Er wordt gebouwd voor jong en oud, voor gezinnen maar ook voor starters. In totaal komen er circa 36 nieuwe woningen met een modern landelijke uitstraling. De wijk kent levensloopbestendige woningen, hoek- en tussenwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen. Daarnaast bieden de bouwkavels de ruimte om zelf een woning te kunnen bouwen.

Binnenkort start de verkoop van fase 1
Op dit moment worden de voorbereidingen getroffen om in verkoop te gaan met de eerste fase van Heel Mooi Wonen. Deze fase bestaat uit 5 levensloopbestendige woningen, 6 hoek- en tussenwoningen, 4 twee-onder-één-kapwoningen en 6 bouwkavels. Een gevarieerd aanbod voor elke doelgroep dus. Naar verwachting zal de verkoop begin december worden opgestart. Op dat moment zijn de VON prijzen bekend en kunnen de makelaars je voorzien van alle informatie omtrent de woningen en bouwkavels.

Planlocatie wordt vrij gemaakt van bebossing
In voorbereiding op de bouw van plan Heel Mooi Wonen wordt de bouwlocatie binnenkort vrij gemaakt van bomen en struiken.  Afgelopen week zijn er enkele bomen in het plangebied gekenmerkt met rood-witte lintjes, deze bomen zullen behouden blijven. In het midden van het plan zal in de toekomst een volwassen boom terug geplant worden, wat zorgt voor een mooi groen middelpunt van de nieuwe woonwijk.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Ben jij nieuwsgierig naar het plan en wil je niets missen? Schrijf je dan via www.heelmooiwonen.com in voor de nieuwsbrief. We houden je dan als eerste op de hoogte over de voortgang en start verkoop van dit mooie plan.