Pre-sale gestart!

Pre-sale gestart!

*de pre-sale is onlangs gesloten*

Het is zover! De verkoop van Heel Mooi Wonen gaat binnenkort van start. Grijp nu je kans als je ook graag wil wonen met de Maasplassen in je achtertuin, door je direct in te schrijven voor de pre-sale. Deze pre-sale is een aanloop op de officiële verkoop, die eind december van start gaat. 

Hoe werkt de pre-sale?

Vanaf nu tref je op deze website per woningtype en per bouwnummer alle informatie die voorhanden is over de 15 woningen en 6 bouwkavels van Heel Mooi Wonen fase 1. Zo zie je er de circa perceel oppervlaktes, afmetingen van de woningen, plattegronden van de types, impressies en een prijsindicatie/prijsrange. De definitieve verkoopprijzen worden vastgesteld vlak voor de officiële verkoop.

Indien je al een voorkeur hebt voor een bepaald bouwnummer dan kun je het pre-saleformulier invullen. Als je het pre-saleformulier uiterlijk op 29 november 2023 23:59 invult dan krijg je voorrang bij de toewijzing van de woningen of bouwkavels als je je inschrijft voor de definitieve start verkoop. Je bent er dan immers als een van de eerste bij en dat waarderen we!

Heb je hulp nodig bij het inschrijven voor de pre-sale? Schroom dan niet om contact te leggen met de makelaars.  Zij helpen je graag verder! 

Start verkoop start eind december 2023

Heb jij je ingeschreven voor de pre-sale? Dan ontvang je van ons eind december een uitgebreid informatiepakket per post. Daarin zit de verkoopbrochure, de definitieve V.O.N. prijslijst, extra informatie, een leuk presentje en alle informatie over hoe jij je kunt inschrijven voor de definitieve verkoop.