Pre-sale beëindigd, verkoop start eind december

Pre-sale beëindigd, verkoop start eind december

Van 15 november tot en met 29 november 2023 was er de mogelijkheid om je in te schrijven voor de pre-sale van Heel Mooi Wonen fase 1. De pre-sale is nu gesloten. We hebben heel veel aanmeldingen mogen ontvangen, dus de interesse is groot. Bedankt daarvoor! Als je het pre-saleformulier hebt ingevuld en je besluit je uiteindelijk definitief in te schrijven bij de officiele start verkoop, dan krijg je voorrang in de toewijzing van de woningen. Je bent er dan immers als een van de eerste bij en dat waarderen we. 

Start verkoop eind december 2023
De start verkoop zal binnenkort online plaatsvinden. Van 20 december tot en met 7 janauri is er de gelegenheid om je op deze website in te schrijven. Uiteraard informeren we je daar nog uitgebreid over in de nieuwsbrief. Tijdens de start verkoop zal de brochure en de definitieve prijslijst online beschikbaar worden en af te halen zijn bij de makelaars. Daarnaast staan alle verkoopdocumenten online, zoals de verkooptekeningen, technische omschrijving en koperskeuzelijst. Je kunt je vanaf 20 december officieel inschrijven op deze website middels het inschrijfformulier en je definitieve bouwnummerkeuze(s) kenbaar maken. Uiteraard is er ook alle gelegenheid om vragen te stellen aan de makelaars, zij staan je graag met raad en daad bij.

Kerstpakketjes voor pre-sale inschrijvers
Heb jij je ingeschreven voor de pre-sale, dan ontvang je in de week van 20 december een leuk kerstpakketje op je huisadres met daarin de gedrukte verkoopbrochure, VON prijslijst, een leuke attentie en uiteraard alle informatie om je in te schrijven voor de verkoop. Fijne feestdagen allemaal!