Heel Mooi Wonen krijgt steeds meer vorm

Heel Mooi Wonen krijgt steeds meer vorm

Verkoop fase 1 binnenkort van start!

Op dit moment worden de voorbereidingen getroffen om in verkoop te gaan met de eerste fase van Heel Mooi Wonen. Deze fase bestaat uit 5 levensloopbestendige woningen, 6 hoek- en tussenwoningen, 4 twee-onder-één-kapwoningen en 6 bouwkavels. Een gevarieerd aanbod voor elke doelgroep dus. Naar verwachting zal de verkoop begin december worden opgestart. Op dat moment zijn de VON prijzen bekend en kunnen de makelaars je voorzien van alle informatie omtrent de woningen en bouwkavels.

De planlocatie bevindt zich achter het kasteel en aan de maasplassen van Limburg, gelegen aan de straten Schoolhof en Sint Annalaan. Hier woon je in een prachtige groene omgeving én op steenworp afstand van het dorpshart met al haar voorzieningen. Via het bruggetje aan de achterzijde van het plangebied bereik je  de dijk lang de maasplas Polderveld. Hier kun je heerlijk uitwaaien en wandelen met de hond, varen, zwemmen en zowel in de zomer als winter heerlijk vertoeven.  

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ben jij nieuwsgierig naar het plan en wil je niets missen? Schrijf je dan onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief. We houden je dan als eerste op de hoogte over de voortgang en start verkoop van dit mooie plan. 

Voorlopige ontwerpen:


Hoek- en tussenwoningen

hoek_en_tussenwoningen

Levensloopbestendige tweekapper 

LLB_tweekapper

Levensloopbestendige vrijstaande woning 

LLB_vrijstaand

Twee onder een kap woning 

Tweekapper