Bouwbord geplaats langs de Sint Annalaan te Heel!

Bouwbord geplaats langs de Sint Annalaan te Heel!

Het bouwbord is deze week geplaats op de bouwlocatie van Heel Mooi Wonen. Nu is het duidelijk te zien waar de, in totaal 36 woningen van dit mooie plan gerealiseerd zullen worden. Loop, fiets of rijd er eens langs en ontdek de mooie omgeving van Heel Mooi Wonen. Achter het plan door kun je wandelend, over de dijk, ook de maasplassen bereiken.

Ben je geïnteresseerd in een van de woningen of bouwkavels van Heel Mooi Wonen? Zorg dan dat je ingeschreven bent voor de nieuwsbrief, want binnenkort informeren we je over de presale. Door je in te schrijven voor deze pre-sale heb je voorrang bij de uiteindelijke toewijzing van de verkoop van de woningen. Je bent er dan immers als eerste bij, en dat waarderen we!

Om jezelf al te kunnen oriënteren zijn er al enkele impressies zichtbaar op de website. Bij de start van de pre-sale en verkoop zullen alle woningtypen met specificaties zichtbaar worden. Voor vragen kun je altijd terecht bij de verkoopmakelaars, de contactgegevens vind je onderaan de pagina!