15 november start de presale!

15 november start de presale!

De verkoop van de eerste fase van plan Heel Mooi Wonen gaat binnenkort van start. Wil jij ook graag wonen met de mooie Maasplassen in je achtertuin, grijp dat nu je kans! De woningen van deze eerste fase worden op het moment uitgewerkt. In aanloop op de officiële verkoop starten we met een pre-sale!

Hoe werkt de presale?

Vanaf 15 november tref je op deze website per woningtype en per bouwnummer alle informatie aan die voorhanden is over de 15 projectmatige woningen en de 6 bouwkavels van Heel Mooi Wonen fase 1. Zo zie je er de circa perceelsoppervlaktes, afmetingen van de woningen, plattegronden van de types, impressies en een prijsindicatie/prijsrange. De definitieve verkoopprijzen worden vastgesteld vlak voor de officiele verkoop.

Indien je al een voorkeur hebt voor een bepaald bouwnummer dan kun je het pre-saleformulier invullen wat op dat moment op deze website staat. Als je het pre-saleformulier invult dan krijg je voorrang bij de toewijzing van de woningen als je je inschrijft voor de definitieve start verkoop. Je bent er dan immers als een van de eerste bij en dat waarderen we!

Heb je hulp nodig bij het inschrijven voor de presale? Schroom dan niet om contact te leggen met de makelaars. De gegevens staan onderaan deze pagina. Zij helpen je graag verder!

Start verkoop naar verwachting in janauri 2024

Uiteraard ontvang je van ons nog een officiële uitnodiging voor het start verkoop moment wat naar verwachting in janauri 2024 zal plaatsvinden. Je kunt je dan officieel inschrijven en je definitieve bouwnummerkeuze(s) kenbaar maken. Uiteraard is er op dat moment ook alle gelegenheid om vragen te stellen aan de makelaars en kopersbegeleider en is de brochure verkrijgbaar.

Op de hoogte blijven?

Wil je persoonlijk uitgenodigd worden voor de start verkoop en op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je hieronder dan in voor onze nieuwsbrief.